Vişneli Dondurmalı Ekmek Tatlısı Tarifi

"Vişneli Dondurmalı Ekmek Tatlısı Tarifi" yazısı tatlı tarifleri yazısı olup 17 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 05:22 sıralarında Recep Hakverdi tarafından yazılmıştır.




Hazırlanışı:

Vişnelerin çekirdeklerini çıkarıp tencereye alın. Üzerine suyu ve şekeri ilave edin. Kısa bir süre pişirin. Ekmekleri fırın tepsisine yanyana dizin.


Pişirdiğiniz vişneleri suyuyla beraber ekmeklerin üzerini tamamen kapatacak şekilde dökün. Soğuyunca üzerine dondurma koyarak süsleyin.





Malzeme Listesi

  • 1 Paket Kızarmış Ekmek
  • Yarım Kg. Vişne
  • 2,5 Su Bardağı Toz Şeker
  • 2,5 Su Bardağı Su


Üzeri İçin:

Kaymaklı Dondurma

Afiyet Olsun!.

"Vişneli Dondurmalı Ekmek Tatlısı Tarifi" Hakkında 0 yorum. Sende Yorum Gönder

"Vişneli Dondurmalı Ekmek Tatlısı Tarifi" Hakkında Yorum Gönder

onceki sonraki